Menza

Az ebédelés rendje

Tanulóink számára jelenleg az Idősek Otthona biztosít ebédelési lehetőséget. Az ebédszünet 5. óra után, 12:40-től 13:15-ig tart. Menzát egy hónapra előre lehet rendelni, illetve a rendeléseket módosítani lehet minden pénteken reggel a következő hétre vonatkozóan. A menzát a diákok az iskolatitkártól átvehető, névre szóló vonalkódos kártyával tudják igénybe venni.

Az étkezésről minden diáknak számlát állítunk ki, melyet a következő hónap 15-ig kell az iskola számlájára átutalni. Kérjük az átutalásnál a számla sorszámát és a diák nevét a megjegyzés rovatban feltüntetni. A diákétkezés ára 370 Ft/adag. Az 50 %-os étkezési támogatást igénybe vevők: 185 Ft/adag.

Lemondást előre tervezhető hosszabb hiányzás esetén kérjük legkésőbb a hiányzást megelőző nap reggel 9:00-ig e-mailben megtenni (menza@verka.hu). Előre nem látható hiányzás esetén csak a második naptól tudjuk a lemondást érvényesíteni. Az étkezés újrakezdését is kérjük előre e-mailben jelezni. Aznapi ebédet lemondani nem lehet, de másnak át lehet adni. Ebédlemondás hiányában az el nem fogyasztott ebédet is ki kell számláznunk.

| CSENGETÉSI REND