Szakkörök, 2018/2019

wood-93179_1920Van valami, ami különösen érdekelne, de órán sosem kapsz rá választ, mert haladni kell a tananyaggal? Mire a többiek befejeznek egy feladatot, te már a következővel is kész vagy? Szeretnéd, ha olyan feladatokat is csinálhatnál, amit tényleg neked valónak érezhetsz? Szívesen indulnál versenyeken? Jeletkezz tehetséggondozó szakkörre! Ezekenek az alkalmaknak a célja, hogy kiegészítsék, elmélyítsék az iskolai anyagot, hogy lehetőséged legyen egy-egy számodra érdekesebb terület, téma mélyebb, alaposabb megismerésére.

Ha úgy érzed, a plusz információk helyett inkább arra lenne szükséged, hogy a tananyag megértésében kapj nagyobb segítséget, vagy a hiányosságokat szeretnéd pótolni, erre a felzárkóztató foglalkozások kiváló lehetőséget biztosítanak.

Szívesen bújnál néha mások bőrébe? Szeretnéd magad megmutatni? Érdekel a színház világa, kipróbálnál különböző színjátszó technikákat? Szeretsz „beugrózni”? Vagy csak fejlesztenéd kreativitásod, önbizalmad, önismeretedet? Téged vár a dráma szakkör!

Szeretsz írni, fotózni, kérdezni? Hoznád-vinnéd a híreket? Megnéznéd közelebbről, hogyan dolgozik egy újságíró, mi történik egy szerkesztőségben, milyen az élet egy kiadónál? Gyere újságíró vagy épp a KÉK Műhelybe!

Szívesen énekelsz? Jó társakkal együtt énekelni? Segíts elindítani az iskola kamarakórusát, hogy legyen egy hely, ahol a közös éneklés örömét átélhetjük!

A szakkörök időpontjába van beleszólásotok! Ha valamelyik iránt érdeklődtök, keressétek személyesen vagy e-mailben a foglalkozás vezetőjét, hogy meg tudjátok beszélni vele, milyen témákkal foglalkoznátok szívesen, és mikor lenne jó nektek. A lehetőségeinkhez mérten igyekszünk rugalmasak lenni a szervezésben.

 

Szakkör Vezető Elérhetőség Időpont
angol FZ Gödri Zsuzsanna [email protected]
angol TG kezdőknek Gödri Zsuzsanna [email protected]
angol TG Csajkovszki Marianna [email protected]
dráma TG Gödri Zsuzsanna godri.zs[email protected]
földrajz TG Malatinszki Szilvia [email protected]
francia TG Helembai Erzsébet [email protected]
informatika TG Varga Irina [email protected]
kamarakórus TG Wirth Beáta [email protected]
magyar TG Gödri Zsuzsanna [email protected]
matematika TG Prehodáné Nagy Éva [email protected]
matematika FZ Varga Irina [email protected]
KÉK Műhely TG Hollai Gábor [email protected]
német FZ Lindner Klára [email protected]
német TG Lindner Klára [email protected]
Kajati Blanka [email protected]
rajz TG Veress Enéh [email protected]
történelem TG Vörös Károly [email protected]
természettudományos TG Wiedermanné Balog Emese [email protected]
újságírás TG Makóné Dobos Ida [email protected]