Felvételi eredmények

Az Oktatási Hivatal megküldte az egyeztetett felvételi jegyzéket. A 2018/19-es tanévre iskolánkba felvételiző diákok Oktatási azonosítóval vagy jeligével belépve az alábbi linken tájékozódhatnak a felvételi eredményükről:

http://cirrus.ahm.hu:10788/oktatasi_hivatal_eredmenye/eredmeny.jsp

A végső ponthatár a reál irányultságú osztályba 142 pont, a humán irányultságú osztályba 147 pont.  Szeretettel gratulálunk a felvételt nyert diákoknak!

A felvételt nyert diákjainknak a mai napon e-mail értesítést küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre is, melyben a felvételt követő eseményekről, feladatokról adunk tájékoztatást. Aki nem kap értesítést (valószínűleg nem szerepel e-mail cím a jelentkezési lapon), kérjük mielőbb kérjen tájékoztatást az info@verka.hu címen.

Minden felvételiző számára április 27-ig postázzuk az értesítést a felvételi eredményről. A felvételt elutasító határozat ellen az elutasított tanuló fellebbezéssel élhet a kézhezvételtől számított 7 munkanapon belül, melyet az iskolába kell eljuttatni. A fellebbezéshez nyomtatvány a honlapunkon a dokumentumok fülön elérhető. A fellebbezésekről a fenntartó dönt.