Központi írásbeli felvételi vizsga 2019

Kedves Felvételiző Diákok, kedves Szülők!

2019. január 19-én 10 és 12 óra között tartjuk a központi írásbeli felvételi vizsgát.

A vizsgán a diákoknak az alábbi eszközökre lesz szükségük:

  • arcképes igazolvány,
  • (több darab) kék színű toll,
  • ceruza (csak a rajzokat lehet ceruzával készíteni!),
  • körző,
  • vonalzó.
  • Érdemes ennivalóról és innivalóról  is gondoskodni.

358 nyolcadikos és 102 hatodikos diák döntött úgy idén, hogy nálunk írja meg a felvételi vizsgát. A jelentkezések beérkezéséről külön visszaigazolást nem küldünk, de a diák oktatási azonosítójával belépve ellenőrizni lehet, hogy beérkezett-e a jelentkezés itt:  http://verka.ddns.net/irasbeli/. (A későbbiekben az írásbeli felvételin elért összpontszámról is itt lehet majd tájékozódni.)

A felvételi megírásának körülményeivel kapcsolatos kérelmekről a határozatokat január 7-én postáztuk, illetve e-mailt is küldtünk róla az érintetteknek.  Speciális vizsgakörülményeket azok számára tudunk biztosítani, akik előre benyújtották szakértői véleménnyel alátámasztott igényüket. Helyszíni mérlegelésre nincs lehetőségünk.

A sok jelentkezőre való tekintettel a vizsgát idén is a Fabriczius József Általános Iskolában tartjuk. Cím: 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. A Fő útra nyíló bejárat (pékséggel szemben) lesz nyitva, parkolni a Szentlélek-templom parkolójában is lehet.

A nyugodt vizsgakörülmények biztosítása érdekében, hogy mindenkinek legyen ideje megkeresni a helyét, és az adminisztrációs előkészületet is meg tudjuk oldani, kérjük a vizsgázókat, hogy 9:15 és 9:30 között érkezzenek meg. Az iskolában diákjaink és tanáraink fogják segíteni a tájékozódást, a terembeosztásról pedig a kihelyezett névsorból tudnak majd tájékozódni. A felvételiző diákokat névsor szerint osztottuk tantermekbe: érdemes lesz figyelni a kihelyezett kezdőbetűket, aszerint keresni meg a vizsgaírás helyét.

Kérjük a szülőket, segítsenek gyermekeiknek megtalálni a helyüket, az épületet azonban 9:45-kor hagyják el. Visszatérni a vizsga végén, 12 óra után tudnak majd. Az írásbeli felvételi vizsga alatt a Szentlélek-templomban 10:15-től 10:45-ig közös ima alkalmat tartunk, ahol a dolgozat megírásának sikeréért imádkozunk, melyre szeretettel várjuk a szülőket. A templom és a Fületlen bögre kávézó is nyitva lesz a vizsga ideje alatt.

A központi írásbeli vizsga eredményeinek megtekintésére 2019. január 29-én 8:00-17:00 között lesz lehetőség, a Szentlélek-templom emeleti termében, részletekről a honlapon lehet majd tájékozódni.

Kérjük, hogy a felmerülő kérdéseket, problémákat az info@verka.hu címre küldött levélben jelezzék!

Nyugodt felkészülést, eredményes vizsgázást kívánunk!