Szóbeli felvételi beszélgetés

Kedves Felvételiző Diákok!

Iskolánkba 466-an, közülük a 9. évfolyamra 321-en, a 7. évfolyamra 145-en adták be jelentkezésüket. Az eddig elért pontszámok alapján 9. évfolyamra 237 főt, 7. évfolyamra 91 jelentkezőt tudunk fogadni a szóbeli vizsgán.

Azt, hogy a felvételi eljárás során az eddig gyűjtött pontok alapján a szóbeli vizsgára sor kerül-e, illetve mikor lesz a vizsga időpontja, az oktatási azonosítóval lehet lekérdezni a következő linken: https://kozpont.verka.hu:10788/SES/szobeli_idopont/

Kérjük, hogy csak abban az esetben kérjétek az időpont áthelyezését, ha nagyon indokolt! Ezt az [email protected] címre írt levélben lehet megtenni, telefonszám megadásával.

A szóbeli felvételik az iskolában lesznek, melynek címe: Veresegyház, Fő út 117-125.  A terembeosztásáról az adott napon a helyszínen, az iskola bejáratánál adunk tájékoztatást.

A beszélgetésre hozzatok magatokkal: 

  • diákigazolványt,
  • ellenőrzőt (vagy az e-naplóból kinyomtatott eredményeket az egyéb bejegyzésekkel együtt!),
  • egy-két kedvenc füzetet,
  • bármilyen oklevelet vagy egyéb munkát, amire büszkék vagytok, szívesen megmutatnátok.

Kedves Szülők!

Kérjük, kísérjék el gyermekeiket, mert a beszélgetés végén Önökkel is szeretnénk találkozni.

A vírushelyzet miatt az épületben a maszk viselése kötelező, azt csak a szóbeli vizsga ideje alatt veheti le a felvételiző diák. Az épületbe lépéskor kérjük használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a távolság megtartására. A szóbeli vizsga eredményét külön nem közöljük, azt majd a március 16-án, a honlapon olvasható felvételi jegyzékben szereplő összpontszámból tudhatja meg a vizsgázó.