Menza

Tájékoztató az iskolai étkezéssel kapcsolatos változásokról

Tanulóink számára 2020. szeptember 1-től az ebéd az iskola menzáján továbbra is elérhető.

A nyár folyamán új szolgáltató került kiválasztásra, melynek köszönhetően a speciális (diétás) étkezés is biztosított. Az ebédeltetés a korábban megszokott módon, hosszabb ebédszünet biztosításával szervezzük meg.

Jelentkezés, lemondás:

Menzára jelentkezni kizárólag e-mailben, a menza@verka.hu címre küldött levélben lehet. A továbbiakban az ebéd rendelése mindaddig folyamatosan történik, amíg azt le nem mondják.

Hiányzás esetén a https://kozpont.verka.hu:10788/menza-app/ felületen lehet lemondani az ebédet. A lemondást a hiányzást megelőző nap 9 óráig kell jelezni. (Előre nem látható hiányzás esetén másnaptól tudjuk lemondani az ebédet.) Ebédlemondás hiányában az el nem fogyasztott étel kiszámlázásra kerül.

Végleges lemondás: Abban az esetben, ha a továbbiakban nem szeretnéd igényelni a menzát, a menza@verka.hu címre írt lemondó levélben tudod ezt jelezni. Kérjük, ebben írd meg, melyik naptól nem kérsz már ebédet. (Ha később mégis szeretnél újra menzai ebédet fogyasztani, újra kell jelezned az igényt ugyanezen az e-mail címen.)

Számlázás, fizetés:

Az étkezésről minden tanulónak a hónap végén utólag állítjuk ki a számlát, melyet elektronikusan a szülő által megadott e-mail címre küldünk. Innen lehet letölteni a számlát a megadott linkre kattintva, majd a böngésző ablakban megjelenő „BIZONYLAT TÁVNYOMTATÁSA” gomb kiválasztásával.

A számlát a tárgyhónapot követő hónap 10-ig kérjük az iskola bankszámlájára történő átutalással rendezni, amely a következő:

10700323-69875571-51100005

Kérjük, hogy a számlán szereplő pontos összeget utalják, valamint a számla sorszámát és a tanuló nevét a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjenek a könnyebb beazonosítás érdekében.

Speciális (diétás) étkezés:

Speciális étkezést akkor tudunk biztosítani, ha a tanuló az erre vonatkozó igényét jelzi és rendelkezik a 37/2014 EMMI rendeletben előírt megfelelő, egy évnél nem régebbi szakorvosi igazolással:

a) endokrinológia és anyagcsere-betegségek ráépített szakképesítéssel rendelkező szakorvos,

b) gasztroenterológia alap szakképesítéssel rendelkező szakorvos,
c) diabetológiai szakorvosi licenccel rendelkező szakorvos,
d) allergológia és klinikai immunológia ráépített szakképesítéssel rendelkező szakorvos;

További kérdéseiket az iskola titkárságán vagy a menza@verka.hu címen jelezzék.