Szakkörök, 2018/2019

wood-93179_1920Van valami, ami különösen érdekelne, de órán sosem kapsz rá választ, mert haladni kell a tananyaggal? Mire a többiek befejeznek egy feladatot, te már a következővel is kész vagy? Szeretnéd, ha olyan feladatokat is csinálhatnál, amit tényleg neked valónak érezhetsz? Szívesen indulnál versenyeken? Jeletkezz tehetséggondozó szakkörre! Ezekenek az alkalmaknak a célja, hogy kiegészítsék, elmélyítsék az iskolai anyagot, hogy lehetőséged legyen egy-egy számodra érdekesebb terület, téma mélyebb, alaposabb megismerésére.

Ha úgy érzed, a plusz információk helyett inkább arra lenne szükséged, hogy a tananyag megértésében kapj nagyobb segítséget, vagy a hiányosságokat szeretnéd pótolni, erre a felzárkóztató foglalkozások kiváló lehetőséget biztosítanak.

Szívesen bújnál néha mások bőrébe? Szeretnéd magad megmutatni? Érdekel a színház világa, kipróbálnál különböző színjátszó technikákat? Szeretsz „beugrózni”? Vagy csak fejlesztenéd kreativitásod, önbizalmad, önismeretedet? Téged vár a dráma szakkör!

Szeretsz írni, fotózni, kérdezni? Hoznád-vinnéd a híreket? Megnéznéd közelebbről, hogyan dolgozik egy újságíró, mi történik egy szerkesztőségben, milyen az élet egy kiadónál? Gyere újságíró vagy épp a KÉK Műhelybe!

Szívesen énekelsz? Jó társakkal együtt énekelni? Segíts elindítani az iskola kamarakórusát, hogy legyen egy hely, ahol a közös éneklés örömét átélhetjük!

A szakkörök időpontjába van beleszólásotok! Ha valamelyik iránt érdeklődtök, keressétek személyesen vagy e-mailben a foglalkozás vezetőjét, hogy meg tudjátok beszélni vele, milyen témákkal foglalkoznátok szívesen, és mikor lenne jó nektek. A lehetőségeinkhez mérten igyekszünk rugalmasak lenni a szervezésben.

 

Szakkör Vezető Elérhetőség Időpont
angol FZ Gödri Zsuzsanna godri.zsuzsanna@verka.hu
angol TG kezdőknek Gödri Zsuzsanna godri.zsuzsanna@verka.hu
angol TG Csajkovszki Marianna csajkovszki.marianna@verka.hu
dráma TG Gödri Zsuzsanna godri.zsuzsanna@verka.hu
földrajz TG Malatinszki Szilvia malatinszki.szilvia@verka.hu
francia TG Helembai Erzsébet helembai.erzsebet@verka.hu
informatika TG Varga Irina varga.irina@verka.hu
kamarakórus TG Wirth Beáta wirth.beata@verka.hu
magyar TG Gödri Zsuzsanna godri.zsuzsanna@verka.hu
matematika TG Prehodáné Nagy Éva prehoda.eva@verka.hu
matematika FZ Varga Irina varga.irina@verka.hu
KÉK Műhely TG Hollai Gábor hollai.gabor@verka.hu
német FZ Lindner Klára lindner.klara@verka.hu
német TG Lindner Klára lindner.klara@verka.hu
Kajati Blanka kajati.blanka@verka.hu
rajz TG Veress Enéh veress.eneh@verka.hu
történelem TG Vörös Károly voros.karoly@verka.hu
természettudományos TG Wiedermanné Balog Emese balog.emese@verka.hu
újságírás TG Makóné Dobos Ida dobos.ida@verka.hu