Felvételi eredmények 2019

Megérkezett az Oktatási Hivatal által egyeztetett felvételi jegyzék. A 2019/20-as tanévre iskolánkba felvételiző diákok Oktatási azonosítóval vagy jeligével belépve az alábbi linken tájékozódhatnak a felvételi eredményükről:

http://verka.ddns.net/oktatasi_hivatal_eredmenye/eredmeny.jsp

A végső ponthatár a reál irányultságú osztályba 142 pont, a humán irányultságú osztályba 143,7 pont, a hat évfolyamos képzésre angol nyelven 153 pont, német nyelven 139 pont.  Szeretettel gratulálunk a felvételt nyert diákoknak!

A felvételt nyert diákjainknak a héten e-mail értesítést küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre is, melyben a felvételt követő eseményekről, feladatokról adunk tájékoztatást. Aki nem kap értesítést (valószínűleg nem szerepel e-mail címe a jelentkezési lapon), kérjük, mielőbb kérjen tájékoztatást az [email protected] címen!

Minden felvételiző számára április 30-ig postázzuk az értesítést a felvételi eredményről. Azon diákok, akik a felvételi eljárás lezárultával elutasító határozatot kaptak, mégis szeretnék iskolánkban folytatni tanulmányaikat, fellebbezést nyújthatnak be, amelyben a felvételi határozat felülbírálását kérik. A fellebbezést május 7-ig kell eljuttatni az iskolába (Veresegyház, Fő út 106.). Az eredményéről a fenntartó dönt. A fellebbezéshez a kérelem letölthető itt.