Felvételi eredmények 2020

Megérkezett az Oktatási Hivatal által egyeztetett felvételi jegyzék. A 2020/21-es tanévre iskolánkba felvételiző diákok Oktatási azonosítóval vagy jeligével belépve az alábbi linken tájékozódhatnak a felvételi eredményükről:

http://kozpont.verka.hu:10788/SES/OHEredmeny/

A felvételi ponthatár végül a reál irányultságú osztályba: 0003.kódon  150,7 pont, a 0004. kódon 162 pont, a humán irányultságú osztályba 0001. kódon 152 pont, a 0002. kódon 153 pont, a hat évfolyamos képzésen a 0005. kódon 150 pont, a 0006. kódon 137 pont lett.  Szeretettel gratulálunk a felvételt nyert diákoknak!

A felvételt nyert diákjainknak április 27-ig  e-mail értesítést küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre is, melyben a felvételi határozatot megküldjük, és a felvételt követő eseményekről, feladatokról adunk tájékoztatást. Aki nem kap értesítést (valószínűleg nem szerepel e-mail címe a jelentkezési lapon), kérjük, mielőbb kérjen tájékoztatást az [email protected] címen!

A kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel az elutasításokról nem küldünk ki külön határozatot, akinek erre szüksége van, az iskolában átveheti április 30-ig.   A 8. osztályosok felvételi eredményéről az általános iskolákat is tájékoztatjuk.  Azon diákok, akik a felvételi eljárás lezárultával elutasító határozatot kaptak, mégis szeretnék iskolánkban folytatni tanulmányaikat, fellebbezést nyújthatnak be, amelyben a felvételi határozat felülbírálását kérik. A fellebbezést május 7-ig kell eljuttatni az iskolába (Veresegyház, Fő út 117-125.), mely a vészhelyzetre tekintettel e-mailben is megtehető [email protected] címen.

Személyes fellebbezésre nincs lehetőség. A fellebbezés mellé az elutasító határozatot az iskola automatikusan csatolja, a határozatért ebben az esetben nem kell bejönni. Az összesített fellebbezéseket iskolánk továbbítja a fenntartónak. Az eredményéről a fenntartó dönt. A fellebbezéshez a kérelem letölthető itt.