Fogadóóra

Október 20-ra terveztünk szülői fogadóórát, amit élőben sajnos nem tudunk megtartani, de fontosnak tarjuk, hogy lehetősége legyen a szülőknek és a kollégáknak a kapcsolatfelvételre, a tanév során felmerült problémák megbeszélésére. A lehetőségeinket végiggondolva a következő megoldást tartottuk a legmegfelelőbbnek: az online fogadóóra felülete a Google Meet szolgáltatása lesz, mely videóbeszélgetést tesz lehetővé. Gyermekeik fognak tudni segíteni a használatban, ha ez még valakinek ismeretlen lenne. A regisztrációnál fogunk kérni egy e-mail címet, amire a tanár megküldi a beszélgetés meghívóját. A meghívót elfogadva tudnak majd a beszélgetéshez kapcsolódni. A meghívó elfogadásához szükséges lesz egy saját Google fiókra, mely létrehozása nem igényel új címet, a használatról csatolunk egy leírást.

A fogadóórára az alábbi linken lehet regisztrálni: http://kozpont.verka.hu:10788/SES/FOGADOORA/

A regisztráció pénteken reggel 8:00-kor indul, és hétfőn 12:00-kor zárul. A regisztrációnál kérni fogjuk azt a címet, amire a meghívót fogjuk küldeni.

Nagyon örülünk minden megkeresésnek, de kérjük, hogy a helyzet nehézkességére tekintettel azok a szülők keressenek bennünket, ahol konkrét probléma van, vagy sejthető, hogy valami nincs rendben. Kérem, hogy ha a kollégák jelzik, szükség lenne beszélgetésre, regisztráljanak a fogadóórára!