Fogadóóra

Március 16-án, kedden online szülői fogadóórát tartunk. Fontosnak tarjuk, hogy lehetősége legyen a szülőknek és a kollégáknak a kapcsolatfelvételre, a tanév során felmerült problémák megbeszélésére. Az év elején már bevált módon az online fogadóóra felülete a Google Meet szolgáltatása lesz, mely videóbeszélgetést tesz lehetővé. Gyermekeik fognak tudni segíteni a használatban, ha ez még valakinek ismeretlen lenne. A regisztrációnál fogunk kérni egy e-mail címet, amire a tanár megküldi a beszélgetés meghívóját. A meghívót elfogadva tudnak majd a beszélgetéshez kapcsolódni. A meghívó elfogadásához szükséges lesz egy saját Google fiókra, mely létrehozása nem igényel új címet, a használatról csatolunk egy leírást.

A fogadóórára az alábbi linken lehet regisztrálni:  https://kozpont.verka.hu:10788/SES/FOGADOORA/

A regisztráció március 8-án reggel 8:00-kor indul, és március 12-én 12:00-kor zárul. A regisztrációnál kérni fogjuk azt a címet, amire a meghívót fogjuk küldeni.

Kérjük, hogy ha a kollégák jelzik, szükség lenne beszélgetésre, regisztráljanak a fogadóórára! A jelenlegi helyzetben nagyon nehéz a kapcsolattartás, ezért is örülünk minden megkeresésnek, akkor is, ha nincs probléma.