Ideiglenes felvételi rangsor – 2020

Iskolánkban lezárultak a szóbeli felvételi elbeszélgetések. A pontszámok összesítése után ideiglenes felvételi rangsoraink a következők:

Négy évfolyamos képzések (nyolcadik osztályosok):

0001 – Humán irányultságú képzés – első idegen nyelv: angol

0002 – Humán irányultságú képzés – első idegen nyelv: német

0003 – Reál irányultságú képzés – első idegen nyelv: angol

0004 – Reál irányultságú képzés – első idegen nyelv: német

Hat évfolyamos képzések (hatodik osztályosok):

0005 – tanult idegen nyelv: angol

0006 – tanult idegen nyelv: német

Azok a felvételi kérelmek, ahol olyan tanulmányi területet jelöltek meg, amelynél az előírt nyelvet nem tanulta a diák (nincs belőle érdemjegye), automatikusan elutasításra kerültek (az elutasítás csak az adott tanulmányi területet érinti). Ezeken a területeken az érintett jelentkezőnek akkor tudunk sorszámot kiosztani, ha március 18-án a szintfelmérőn megjelenik. Ezzel kapcsolatban a [email protected] címen érdeklődhet. A szintfelmérőt a megfelelő higiénés körülmények biztosításával megszervezzük.

A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információk alapján 2020. március 19. és 20. között a tanulóknak lehetőségük van a tanulói adatlapon szereplő sorrend megváltoztatására, illetve új tanulmányi terület felvételére is, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon már szerepelt. Az új tanulmányi terület felvételéhez az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés is szükséges. A változtatáshoz módosító tanulói adatlapot kell előállítani a KIFIR rendszerből melyet 2020. március 23-ig postázni kell a Hivatalba. A módosító adatlap előállítását és postára adását szintén a szülőnek kell elvégeznie.

Új tanulmányi terület megjelölésére vonatkozó kérelmet az [email protected] címre kell küldeni.

A sorrendmódosítást csak azoknak a tanulóknak ajánljuk, akiknek a felvételi eljárás során a felvételi szándékuk megváltozott. Érdemes azt az iskolát az első helyen hagyni (vagy oda tenni), ahol a legszívesebben tanulna a diák.

Az esetlegesen felmerülő problémákat és kérdéseket, kérjük, az [email protected] címen jelezzék.