Központi írásbeli felvételi információk

475-en (301 nyolcadikos és 174 hatodikos diák) adták be iskolánkhoz jelentkezési lapjukat a középfokú írásbeli felvételire. A vizsga időpontja: 2023. január 21. 10:00.  Az idén az írásbeli vizsgát a gimnázium épületében fogjuk megszervezni.

Azon vizsgázók, akik a felvételi megírásának sajátos körülményeivel kapcsolatos kérelmet adtak le, igazgatói határozatot kapnak a kedvezményről. A végleges szakértői véleménnyel rendelkezők számára december 21-ig adjuk postára a határozatokat, illetve küldjük e-mailben a jelentkezéskor megadott e-mail címre. Az ideiglenes szakértői javaslattal rendelkezőknek a végleges szakértői vélemény megérkezése után tudjuk megadni a kedvezményeket.

Ha valaki nem tudja megírni január 21-én a felvételi dolgozatot, és hiányzását orvosi igazolással igazolja, pót alkalommal írhatja mega központi írásbeli vizsgát. A pót alkalom időpontja: január 31. kedd, 14:00. A pót alkalmon megírt dolgozatok megtekintése február 7-én lesz.

A terembeosztásról és az írásbeli vizsgával kapcsolatos tudnivalókról is a honlapunkon érdeklődhet majd a vizsga előtti héten.

Az értékelőlapokat a megtekintés napján lehet átvenni. Az át nem vett értékelőlapokat a 8. osztályosok számára az általános iskolába, a 6. osztályosok számára lakcímre postázzuk.