Központi írásbeli felvételi

Kedves Felvételiző Diákok, kedves Szülők!

  1. január 20-án 10 és 12 óra között tartjuk a központi írásbeli felvételi vizsgát.

280 nyolcadikos diák döntött úgy idén, hogy nálunk írja meg a felvételi vizsgát. A jelentkezések beérkezéséről külön visszaigazolást nem küldünk, de a diák oktatási azonosítójával belépve ellenőrizni lehet, hogy beérkezett-e a jelentkezés itt:  http://cirrus.ahm.hu:10788/irasbeli2018/. (Terveink szerint az írásbeli felvételin elért összpontszámról is itt lehet tájékozódni a későbbiekben.)

A felvételi megírásának körülményeivel kapcsolatos kérelmekről a határozatokat január 8-ig postáztuk, illetve e-mailt is küldtünk róla az érintetteknek.

A sok jelentkezőre való tekintettel a vizsgát idén a Fabriczius József Általános Iskolában tartjuk. Cím: 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. A Fő útra nyíló bejárat (pékséggel szemben) lesz nyitva, parkolni a Szentlélek-templom parkolójában is lehet.

A nyugodt vizsgakörülmények biztosítása érdekében, hogy mindenkinek legyen ideje megkeresni a helyét, és az adminisztrációs előkészület is meg tudjuk oldani, kérjük a vizsgázókat, hogy 9:20 és 9:40 között érkezzenek meg.

Az írásbeli alatt a templomban a felvételi dolgozat megírásának sikeréért imádkozunk, melyre szeretettel várjuk a szülőket.

A vizsgához szükség van:

  • arcképes igazolványra;
  • több tollra, ceruzára (csak a rajzokat lehet ceruzával készíteni!), körzőre, vonalzóra;
  • érdemes ennivalóról és innivalóról  is gondoskodni.

 

Nyugodt felkészülést, eredményes vizsgázást kívánunk!

 

 

nevtelen-2