Teadélután és felvételi tájékoztató (2019)

Szeretettel várjuk az érdeklődőket teadélutánunkra, mely egyben az iskola nyílt napja is: ezen a délutánon tudják feltenni kérdéseiket a felvételi előtt álló diákok és a szüleik.

Két napon, november 25-én és 27-én van lehetőségük az érdeklődőknek betekinteni az iskola életébe és felvételi rendszerébe. Mindkét napon két-két időpontban tartunk felvételi tájékoztatót, melyek tartalma megegyezik. Kérjük az érdeklődőket, a felvételi tájékoztató előtt legalább 20 perccel érkezzenek meg, hogy legyen idejük bejelentkezni a regisztrációs pultnál. Felhívjuk a figyelmet, hogy az iskola környékén korlátozott a parkolóhelyek száma, szánjanak időt a parkolásra is.

A felvételi tájékoztatókat az iskola kápolnájában tartjuk, utána lehetőség lesz az iskola körbejárására, illetve kötetlen beszélgetésre tanárainkkal, diákjainkkal. A kápolna korlátozott befogadóképessége miatt a teadélutánon való részvétel regisztrációhoz kötött.* Regisztrálni november 12. (kedd) 16 órától november 21. (csütörtök) 24 óráig lehet az alábbi linken: http://cirrus.ahm.hu:10788/SES/teareg/

Kérjük azokat, akik regisztrálnak, de mégsem tudnak részt venni az eseményen, az [email protected] vagy a [email protected] címen jelezzék távolmaradásukat!

Az írásbeli felvételi vizsgára a jelentkezési lapok december 6-ig az iskola portáján is leadhatók. További információk a felvételiről itt olvashatók.

*A regisztrációhoz szükséges adatokat (név, érkezők száma) a GDPR-nak megfelelően kezeljük, az esemény után töröljük.