Teadélután és felvételi tájékoztató

Szeretettel várjuk az érdeklődőket teadélutánunkra, mely egyben az iskola nyílt napja is: ezen az alkalmon tudják feltenni kérdéseiket a felvételi előtt álló diákok és a szüleik.

Két napon, október 8-án 17 órától és október 15-én 16:30-tól van lehetőségük az érdeklődőknek betekinteni az iskola életébe és felvételi rendszerébe.

A felvételi tájékoztatókat a Szentlélek-templomban tartjuk, utána lehetőség lesz az iskola bejárására, illetve kötetlen beszélgetésre tanárainkkal, diákjainkkal. A templom korlátozott befogadóképessége miatt a programon való való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021.09.29. 08:00-tól 2021.10.07. 22:00-ig lehet az alábbi linken: https://kozpont.verka.hu:10788/SES/teareg/ Egy személy 3 főt tud regisztrálni.

Kérjük az érdeklődőket, a felvételi tájékoztató előtt legalább 20 perccel érkezzenek meg, hogy legyen idejük bejelentkezni a regisztrációs pultnál. Felhívjuk a figyelmet, hogy a templom mögött van parkoló. Az iskola környékén korlátozott a parkolóhelyek száma.

Kérjük azokat, akik regisztrálnak, de mégsem tudnak részt venni az eseményen, az [email protected] címen jelezzék távolmaradásukat!