Terembeosztás a felvételin

Kedves felvételiző diákok, kedves szülők!

Megtettünk minden szükséges előkészületet a holnapi központi írásbeli vizsga nyugodt körülményeinek megteremtése érdekében. Reggel 9:15-től szeretettel várjuk a felvételiző diákokat a Fabriczius József Általános Iskolában (A Fő út felőli bejárat lesz nyitva). A reggeli tájékozódás, elhelyezkedés segítésére interneten keresztül is elérhető lesz a felvételi terembeosztása. Az oktatási azonosítóval belépve ellenőrizni lehet, hogy ki melyik terembe írja a vizsgát. A felület szombat reggel 9 órától lesz elérhető az alábbi linken: http://kozpont.verka.hu:10788/irasbeli2020/

A felvételi reggelén QR-kód leolvasóval szintén elérhető lesz az oldal, a Fabriczius Általános Iskola folyosóin ki lesz ragasztva a leolvasandó kód. Emelett természetesen hagyományos listán is megkeresheti mindenki a nevét, a listák is elérhetőek lesznek reggel a folyosókon. A többféle lehetőséggel szeretnénk segíteni a minél gyorsabb elhelyezkedést.

A nyugodt vizsgakörülmények biztosítása érdekében, hogy mindenkinek legyen ideje megkeresni a helyét, és az adminisztrációs előkészületet is meg tudjuk oldani, kérjük a vizsgázókat, hogy 9:15 és 9:30 között érkezzenek meg. Az  iskolában diákjaink és tanáraink fogják segíteni a tájékozódást.

Kérjük a szülőket, segítsenek gyermekeiknek megtalálni a helyüket, az épületet azonban 9:45-kor hagyják el. Visszatérni a vizsga végén, 12 óra után tudnak majd. Az írásbeli felvételi vizsga alatt a Szentlélek-templomban 10:15-től 10:45-ig közös ima alkalmat tartunk, ahol a dolgozat megírásának sikeréért imádkozunk, melyre szeretettel várjuk a szülőket. A felvételi ideje alatt a Fületlen Bögre kávézó nyitva lesz.

A központi írásbeli vizsga eredményeinek megtekintésére 2020. január 30-án lesz lehetőség, a részletekről a honlapon lehet majd tájékozódni.

Sikeres vizsgát kívánunk!