Verkacsajok

A Verka lányfocicsapatában részt vehettünk életünk első focimeccsén. Eleinte nagyon izgultunk az eredmény miatt, de a végén már felszabadultan játszottunk. Sokat segített a csapattagok és Szabó Katalin tanárnő ösztönző ereje.

Percek alatt is radikális változások történtek a csapattal. Az első meccsen az egyik kulcsjátékosunk csúnyán lesérült, amely sok aggodalmat okozott. Szerencsére így is meg tudtuk szerezni az első gólunkat, amelyet a következő meccseken két másik gól követett. A második mérkőzést is elvesztettük a gyakorlottabb ellenféllel szemben, de végig igyekeztünk kihozni magunkból a legjobbat.

A harmadik forduló volt az utolsó esélyünk a büszke bemutatkozásra. Kimerültségünk ellenére az izgalom fokozódott és a csapatszellem erősödött. Egy 2:2-es döntetlen mérkőzés után a büntető rúgások következtében 5:4-re nyertek a Verkacsajok. Jó érzéssel töltött el, amikor a kritikus közönségből lelkes szurkolótáborunk alakult. Ugyan csak egyszer sikerült nyernünk, megjött a kedvünk a focihoz, így szívesen veszünk részt a tavaszi mérkőzéseken.

Igyekezni fogunk, hogy focitudásunk fejlődjön, és reméljük, hogy az eredményünk is kiemelkedőbb lesz. Köszönjük a tanárnő és minden csapattag munkáját.

Szurkoljatok nekünk jövőre is!

(Lapu Boglárka és Cutka Zsanett, 10. osztályos tanulók)