Versenyeredmények

A tapasztalatszerzés, megmérettetés és megmutatkozás egyik terepe a tanulmányi verseny. Hisszük, hogy a kitartó felkészülés és a koncentrált munka mindenképpen meghozza az eredményét. Külön öröm, amikor ez a versenyeredményekben is megmutatkozik. Gratulálunk a versenyzőinknek!

Az eddig elért eredmények:

A Pest Megyei Matematika Verseny döntőjébe jutott Harsányi Ádám.

A Bolyai Matematika Csapatversenyen egy 9. évfolyamos csapatunk 15. helyezést ért el. A csapat tagjai: Helembai Domonkos, Pusztai Krisztián , Szabó Hunor és Tinelly Máté.

Derekasan helyt álltak a versenyen további csapataink is. A munkában részt vettek:  Kökény Roland, Kocsis Berengár, Mihály Bendegúz,  Tóth Bence Gábor / Balogh Dóra, Bohus Fanni, Kovács Árpád, Vágyi Zorka / Fejes Regina, Harsányi ÁdámKis Norbert, Sajben Barbara.

Savaria országos történelemverseny második, Pest megyei fordulójába jutott Fülöp Ádám.

Az Implom József középiskolai helyesírási versenyen Rompos Laura 7. helyezést, Sajben Barbara 8. helyezést ért el.

A Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen induló 10. évfolyamos csapat 12. helyezést ért el. A csapat tagjai: Fejes Regina, Harsányi Ádám, Rompos Laura és Sajben Barbara.

A Katolikus középiskolák XI. országos helyesírási versenyén Sajben Barbara 12., Rompos Laura pedig 16. helyezést ért el.

A diákokat támogató felkészítőtanárok: Prehodáné Nagy Éva és Mravik Emese (matematika), Gödri Zsuzsanna (magyar), Vörös Károly (történelem).